رستوران یاب تهران

جدید ترین اپلیکیشن های حوزه غذا

رستوران یاب تهران

جدید ترین اپلیکیشن های حوزه غذا

اینجا هستیم تا بهترین اپلیکیشن های حوزه غذا و رستوران را بهتون معرفی کنیم و همچنین بهترین رستوران های سطح شهر تهران و جالب ترین رستوران های سطح دنیا بررسی می شود.

پیوندها

4 تا از بهترین املت خوری های تهران

چهارشنبه, ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۰۲:۳۰ ب.ظ

 

در این مطلب به سراغ قهوه‌خانه‌هایی رفتیم که استاد همه فن حریف درست کردن املت هستند. بعضی‌ها هم آیتم‌هایی مثل عدسی و سوسیس تخم‌مرغ، کره عسل، خامه عسل و در موارد ویژه املت مخصوص دارند.

بیشتر این املت‌فروشی‌ها پاتوق‌های قدیمی هستند که نوستالژیک بودن از در و دیوارشان می‌ریزد. مغازه‌ها همانطور دست نخورده از زمان ساخته شدن پابرجا هستند. میز و صندلی‌های قدیمی، ظروف قدیمی و از همه مهتر صاحبانشان که جزیی از هویت آنجا محسوب می‌شوند. بعضی‌ها دیزی و ناهار هم سرو می‌کنند. بعضی‌ها قلیان و بعضی‌ها هم برای ورود خانم‌ها محدودیت دارند.

البته که در هر محله‌ای قهوه‌خانه‌های قدیمی وجود دارد. قهوه‌خانه‌هایی که کارکرد اجتماعی‌شان بیشتر از کارکرد خدماتی است. همین که جایی باشد تا یک عده آدم با حال و هوای مشترک دور هم بنشینند، حرف بزنند، گاهی کارشان به بحث و مجادله برسد و گاهی هم صدای خنده‌شان یا هیجان فوتبال دیدنشان شیشه‌ها را به لرزه درآورد، برای محبوب شدن این مکان‌ها کافی است. خصوصا این که با کمترین هزینه می‌شود از این فضاها استفاده کرد. حداقلش این است که می‌نشینی یک گوشه و با یک لیوان چای هزارتومانی درگیر آدم‌ها و روابط‌شان می‌شوی.

جدا از این که قهوه‌خانه‌رفتن جزو تفریحات بسیاری از آقایون هست. اما به تازگی‌ از طرف خانم‌ها هم مورد توجه قرارگرفته است. حالا چند وقتی است که قرارهای دوستانه دخترها هم به صرف املت صبح زود در قهوه‌خانه برگزار می‌شود. ما هم از میان  این همه املت‌فروشی‌‌، معروفترین‌شان را در این مطلب آورده‌ایم. پس تا انتها ما را همراهی کنید

املت‌خوری گلها ۲

املت خوری

 

قهوه‌خانه‌ای در حوالی میدان توپخانه و ابتدای خیابان سرهنگ سخایی. احتمالا این مکان به دلیل موقعیت استراتژیکش روزگارهای مختلفی را به خود دیده و میز و صندلی‌هایش حرف‌های زیادی برای گفتن دارند. میز و صندلی‌هایی که نشان از قدمت این قهوه‌خانه دارند و بدون تغییر بر سر جای خود استواراند.

در قهوه‌خانه گلها ۲ چند میز در طبقه همکف و چند میز در نیم طبقه بالا قرار دارد. نیم طبقه پایین هم که با چند پله از طبقه همکف جدا می‌‌شود راه به آشپزخانه دارد. آشپزخانه‌ای که در آن خبری از تجهیزات حرفه‌ای آشپزی نیست و بیشترین چیزی که جلب توجه می‌کند پیت بزرگ رب و شانه‌ تخم‌مرغ‌هایی است که روی هم قرار داده شده.

قیمت املت در این قهوه‌خانه از ۷ هزارتومان شروع می‌شود. چای هم در فنجان و نعلبکی برایتان می‌آورند که قیمت آن هزارتومان است.

 

 

عمو سهراب

 

برخلاف قهوه‌خانه‌های قدیمی، عموسهراب رستوران و دیزی سرایی است که مدت کمی از تاسیس آن می‌گذرد. اما در همین مدت کوتاه بخاطر نوع غذاها و فضایی که به وجود آورده، در بین مردم جای خود را باز کرده.

عمو سهراب فضایی بین گذشته و حال دارد. در بعضی قسمت‌های دکور مانند سردر ورودی، سعی کرده تا فضای سنتی را ایجاد کند و در بعضی قسمت‌ها مثل مبلمان و تابلوها فضا به سمت مدرنیته حرکت کرده است. در عمو سهراب انواع غذای خانگی، کباب و دیزی سرو می‌شود. منو صبحانه آن هم بسیار مفصل که بخشی از آن املت و سوسیس تخم مرغ به سبک نوستالژی و قهوه‌خانه‌ای است.

 

 

دیزی سرای طرشت

 

از پاتوق‌های مخصوص قدیمی‌های محله طرشت می‌توان به این دیزی‌سرا اشاره کرد. دکان کوچکی که متعلق به  ناصرخان قهرمانی است و با اخلاق لوتی منشانه‌اش آن را اداره می‌کند. در و دیوار این مغازه کوچک پر از عکس‌های قدیمی است و ناصرخان برای هرکدام حرف‌های زیادی دارد که بگوید.

این قهوه‌خانه به دیزی‌هایش معروف است تا جایی که در زمان ناهار بسیار شلوغ می‌شود. ناصرخان هم برای اینکه بهتر بتوانید به مشتری‌ها رسیدگی کند نوشته‌ای را در مغازه چسبانده که روی آن این جمله نوشته شده است: “دوستان عزیز، در این مکان در زمان صرف ناهار نمی‌خورم، نمی‌تونم، سیرم و با هم یک دیزی‌ می‌خوریم نداریم”

این جمله نشان می‌دهد که ناصرخان قهرمانی با کسی شوخی ندارد و دیزی خوری برایش خیلی مهم است.

املت و نیمروهای این قهوه‌خانه هم دست کمی از دیزی‌هایش ندارد و نکته جالب درباره آن این است که اگر تعدادتان زیاد باشد می‌توانید به جای چند املت یک نفره، در یک ماهیتابه بزرگ و با چند قاشق املت چند نفره بخورید.

 

 

دیزی سرای ولیعصر

 

یکی دیگر از دیزی فروشی‌های مرکز تهران مغازه‌ای کوچک در یکی از کوچه‌های خیابان ولیعصر و به همین نام است. شلوغی ابتدا کوچه دل‌آویز، مابین خیابان مطهری و بهشتی علتی دارد و آن هم املت، نیمرو یا دیزی است.

شلوغی‌ای که معمولا به بیرون مغازه کشیده می‌شود و افرادی به صورت ایستاده روی تخته‌ای که بیرون مغازه گذاشته‌اند املتشان را می‌خورند.

همیشه اول صبح موتورهای زیادی جلوی این قهوه‌خانه پارک شده تا آقایون قبل از رسیدن به سرکار، چای و املت صبحانه‌شان را اینجا نوش جان کنند. در دیزی سرای ولیعصر املت به همراه یک بشقاب پیاز و فلفل سبز تازه در کنار نان بربری سرو می‌شود تا لذت خوردن آن دو چندان شود.

پس اگر شما هم در محدوده خیابان مطهری و بهشتی بودید املت‌خوری در این قهوه‌خانه را فراموش نکنید.

 

 

منبع:دیجی کالا

       دیجیاتو

       یلپ

  • علی عبداللهی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.